Therapieën

Gesprekstherapie/ creatieve therapie 

Door samen in gesprek te gaan over de moeilijke momenten in je leven probeer ik jouw terug in jouw kracht te zetten. Ook kunnen er creatieve methoden aangewend worden om te werken rond jouw emoties en wat er in je leven speelt. De bedoeling is telkens een persoonlijk groeiproces op gang te zetten. 

Paarden en gesprekstherapie 

De paarden lopen steeds in kudde mee in de therapie, ze laten je zaken zien, confronteren je met je rauwe emoties en laten zeker en vast een indruk achter.  We werken naast de paarden aan jouw persoonlijke groeiproces, waar wil jij meer van en wat wil of kan je nog niet loslaten. 


ERGOTHERAPIE 

Het aantal sessies is sterk afhankelijk van de individuele hulpvraag. De therapie inhoud kan bestaan uit: woningaanpassingen, hulpmiddelen advies, oefentherapie, schrijfmotorieke, activiteitenmanagment,  coaching, invullen van een zinvolle dagbesteding, werken rond prikkelverwerking, school- werk bezoeken, concentratie, functionele zaken zoals fietsen, koken, aankleden,... 

Ik richt mij hiervoor vooral op de doelgroep van personen met een fysieke beperking. Maar ook personen  met HSP, ASS...

Na een intake gesprek, ga ik samen met u kijken welke verwachtingen u heeft. En kan de therapie inhoud aangepast worden. 

©2022Puissance ergo &-hippotherapie Oudenaarde- Brakel 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.