Rolstoelmenwagen PUISSANCE 

28-07-2018

We zijn een crowdfunding opgestart voor onze rolstoelmenwagen. Footloose staat te popelen om rolstoelcliënten rond te rijden in de Vlaamse Ardennen. We willen iedereen de kans geven om zijn eigen touwtjes (teugels) in handen te nemen en een 'paardenkracht' ervaring te geven. 

Rolstoel men wagen 


Als ergotherapeut, hippotherapeut en equicaoch heb ik een hart voor mens en dier. De combinatie makeen van de twee was dan ook een droom die uitkwam. Gezien mijn ervaring en kennis als ergotherapeut wil ik iedereen de kans geven op stap te gaan met de paarden. Dus ook rolstoel cliënten wil ik de kans geven om een wandeling te maken in een prachtig landschap. Maar zelfbeschikking en participatie zijn ook heel belangrijk, en daarom is het nog leuker dat ze zelf de touwtjes (lees teugels) in handen kunnen nemen en hun pony kunnen besturen. Ik beschik over een prachtige welsh pony, die momenteel al meewerkt bij de hippotherapie bij de kindjes. Nu wil ik hem verder gaan opleren in de menwagen en ooo zo graag wens ik dat hij binnenkort op weg kan mijn de rolstoelcliënten. De speciale rolstoelmenwagens werden speciaal ontworpen voor rolstoelpatiënten, en zijn daarom zo exclusief. 

Gebruik gebieden met foto's om de inhoud visueel te splitsen

Met Puissance wil ik graag eentje aankopen om iedereen de kans te geven om de menssport, recreatie en de natuur te leren kennen... Niets is mooier dan met je cliënten op stap gaan, samen een weg af leggen, samen dingen ontdekken, ... De kosten van dit project dekken de menwagen, de opleiding en andere kosten van materiaal voor de pony neem ik op mij. Maar de menwagen moet duurzaam en  veilig  zodat hij in therapie ingezet kan worden. Wil jij ook mensen met een beperking laten genieten van de paarden, de natuur en hun zelfbeeld vergroten, wel dan is dit een ideaal project voor jou. wij zijn al blij met elke donatie

Iedereen zou zij eigen touwtjes 'teugels' in handen moeten kunnen nemen. Ook als je rolstoel gebonden bent!

Met Puissance sta ik voor duurzaamheid, kleinschaligheid en cliëntgerichtheid. Ik wil kwaliteit toevoegen, en streef naar inclusie. Puissance staat voor therapie op maat, kwaliteit van leven en Puissance betekend tevens 'elke hindernis kan overwonnen worden'. 

Dus wil jij ons helpen???? Dat kan 

https://www.crofun.com/nl/project/rolstoelmen-wagen#.W1y2YdIzaUk©2022Puissance ergo &-hippotherapie Oudenaarde- Brakel 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.