Kampen

VOOR BIJZONDERE KINDEREN VAN 6-12 JAAR

We leren onszelf kennen en leren heel wat bij rond onze zintuigen, bewegen, emoties en zintuigen en dit al spelend. We werken afwisselend met paarden en sensorisch motorische activiteiten.

WANNEER? WAAR?

Ma 22/7, din 23/7 en/of don 25/7, vrij 26/7 van 9 tot 16 uur met voor en na opvang. In Gavere bij manege Verwimp

BENODIGDHEDEN & PRIJS

Speelkledij die vuil mag worden: - liefst een lange broek - gesloten schoenen zijn verplicht

Per kamp van 2 dagen kost dit €130 Inbegrepen hierbij is - professionele begeleiding door ergo en maatschappelijk werker - huur van de paarden en de manege - veilige caps - gebruik van zadels,piste materiaal - water en tussendoortje - verzekering

HOE SPEEL EN LEER JE MEE?

Benedicte Van Acker is ergotherapeut die heel wat ervaring heeft met kinderen en natuurlijk met haar paarden. Zo is zij equicoach en geeft verscheidene jaren hippotherapie maar verzorgd zij de Fielgoed paardenvakanties. Bijzonder aan deze kampen is dat er met de kinderen op maat wordt gewerkt, in kleine groepjes en dat het een inclusief kamp is waar zowel kinderen met en zonder extra zorg welkom zijn!

Dankzij het spelend leren groeit het zelfvertrouwen van je kind naast het ontwikkelen van hun zelfbeeld: wie ben ik, wat voel ik, wat hoor ik... De paarden zorgen voor allerlei prikkels zoals geur, geluid, evenwicht, zien...

Onze dag start steeds met een heerlijke knuffel/poetsbeurt van de paarden, zo krijgen ze een band. Er wordt gereden met de paarden, startend met spelletjes en dit zowel naast als op het paard.

Zin om te komen maar heb je nog vragen? Benedicte: 0495/17 53 34 - Puissance.hippotherapie@gmail.com

Indien je 4 dagen inschrijft, geven wij een korting van 5 euro per dag.